DIENSTEN

diensten

Taxaties & Restauratie

Taxaties kunnen we helaas niet meer gratis doen, vanwege de vele aanvragen. Voor een taxatie of expertise moeten we € 350,- + 21% BTW per uur rekenen. Dit is in 95% van de gevallen voldoende. Tijdens dit adviesgesprek kunnen we u ook adviseren over restauratie en inlijsten.

Galerij Rob Kattenburg publiceert regelmatig prachtig geïllustreerde brochures en catalogi die uiteraard gerelateerd zijn aan de scheepvaart. Deze publicaties zijn een waardevolle aanvulling op de bestaande literatuur. Zolang de voorraad strekt, zijn deze publicaties te bestellen door € 20,- over te maken voor een brochure en € 25,- voor een gebonden publicatie (exclusief verzendkosten). Een aantal van de digitale publicaties zijn te vinden op de website van Rob Kattenburg.

WILT U EEN MARITIEM KUNSTWERK VERKOPEN

inkoop & Verkoop

Kunsthandel Rob Kattenburg koopt en verkoopt maritieme schilderijen en tekeningen van oude meesters, maar ook etsen en gravures van museumkwaliteit met scheepvaart als onderwerp. Koop en verkoop betreft alleen kunstwerken uit de 17e, 18e en 19e eeuw (niet na 1900!). Schilderijen worden ook in consignatie genomen.

Lid van CINOA & Vereniging van Handelaren in Oude Kunst.

Kunsthistorisch Onderzoek

Galerij Rob Kattenburg heeft een eigen documentatiecentrum. Naast een zeer uitgebreide bibliotheek, is er een (foto) archief van kunsthistorisch en historisch onderzoek van meer dan 50 jaar opgebouwd. Daarnaast beschikt het documentatiecentrum over een archief met afbeeldingen en veilingprijzen van maritieme kunstwerken die in het verleden zijn verkocht. Een zoektocht naar de geschiedenis van een maritiem kunstwerk wordt bijna altijd met succes bekroond.

AANKOOPADVIES